Διοργάνωση Συνέντευξης Τύπου Παρουσίασης σε τουριστικά γραφεία και Workshopγια συναντήσεις ένας προς ένα

Read so far
less than 1 minute

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας και την οικονομική συμβολή του Δήμου Νοτίου Κυνουρίας, η εταιρία Travel Media Applications θα διοργανώσει τον Φεβρουάριο στην Αθήνας συνέντευξη τύπου και παρουσίαση σε τουριστικά γραφεία, της περιοχής μας και των καταλυμάτων μας.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις καλούνται, εκτός από δημοσιογράφοι, και τουριστικά γραφεία της Αθήνας που συνήθως κάνουν εισερχόμενο από το εξωτερικό τουρισμό, και που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις τουριστικές δυνατότητες ενός προορισμού. Από την πλευρά του προορισμού παρουσιάζονται οι τουριστικές δυνατότητες από τη Δημοτική Αρχή αλλά και διάφορες τουριστικές υπηρεσίες, και φυσικά οι επαγγελματίες του προορισμού έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες της Αθήνας με στόχο την σύναψη συνεργασιών.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος προώθησης και προβολής της περιοχής μας στους επαγγελματίες του τουρισμού και καλούμε όσους θέλουν να συμμετέχουν. Επίσης, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά δημοσιογράφους και τουριστικά γραφεία και επειτα να τα καλέσουμε στην περιοχή μας.

Για αυτό το λόγο, η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου δημοσιογράφος και γενική διευθύντρια της Travel Media Applicationsήρθε στην περιοχή μας και έκανε μια πρώτη γνωριμία με τα καταλύματα αλλά και με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η Νότια Κυνουρία. Η κ Καραντζαβέλουθα λειτουργήσει ως σύμβουλος μας σε θέματα τουρισμού συντάσσοντας και διανέμοντας τα τουριστικά Δελτία του Δήμου και της Ένωσης μας, αλλά και ένα μηνιαίο newsletter προς τα τουριστικά γραφεία.με προτάσεις για εναλλακτική απόδραση στο Δήμο μας. Η κ. Καραντζαβέλου έκανε προσωπική συνάντηση με μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας παρουσία του Προέδρου κ Ανέστη Βασειλιάδη και του Δημάρχου μας κ. Χαράλαμπου Λουσικάτουόπου κουβέντιασαν για τις τουριστικές δυνατότητες του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη διαφόρων μορφών τουρισμού, όπως του καταδυτικού, του περιπατητικού, του ποδηλατικού, του τουρισμού ευεξίας, και του γαμήλιου τουρισμού, όπως και άλλων μορφών που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στη περιοχή μας με επιτυχία.

‘Ετσι λοιπόν, μέσα στο Φεβρουάριο, σχεδιάζεται η παραπάνω δράση με στόχο την προβολή μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για αυτή την πρωτοβουλία και να τους καλέσουμε να συμμετέχουν. Επίσης, θα χρειαστούμε επιπλέον βοήθεια κατά τη διάρκεια της Ανοιξης που θα καλέσουμε στον τόπο μας δημοσιογράφους και τουριστικά γραφεία στα πλαίσια των famtrips (ταξίδια εξοικίωσης) σχετικά με τη διαμονή, διατροφή τους, αλλά και την περιήγηση στα μέρη μας.

Θεωρούμε ότι αυτή η δράση που καλύπτεται εξολοκλήρου από τον Δήμο της Νότιας Κυνουρίας θα μας βοηθήσει στην γνωστοποίηση του τουρισμού της περιοχής μας στα τουριστικά γραφεία και τους δημοσιογράφους ώστε να συμβάλει στην διεύρυνση της τουριστικής περιόδου του Δήμου μας που είναι και το βασικό μας πρόβλημα. Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού πρέπει να αποτελούν την αιχμή του δόρατος για όλους εμάς και να τις υποστηρίξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, γιατί αυτές οι μορφές τουρισμού είναι ο μονόδρομος για την ανάπτυξη μας.

Tags: