Ιστολόγια

Γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, ότι έχουμε συνεργασία με το γραφείο του κ. Χατζημανωλάκη για την κατηγοριοποίηση των καταλυμάτων μας, ενέργεια η οποία είναι υποχρεωτική.

Παρακαλώ ενημερώστε το Δ.Σ. του συλλόγου έγκαιρα διότι η προθεσμία είναι έως τέλος του 2019.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί Γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας, στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό κέντρο Τυρού, με σκοπό την ενημέρωση των μέχρι τώρα ενεργειών του Συλλόγου.

Εκ του προεδρείου.

Συμμετοχή στη συνάντηση για τη διοργανώση έκθεσης τουριστικού και οικονομικού ενδιαφέροντος

Συμμετοχή εκπροσώπων των δήμων Πελοποννήσου με πρόεδρο και αντιπρόεδρο της hellexpo στην προσπάθεια συνεργασίας hellexpo και Πελλοπονήσου για τη διοργανώση έκθεσης (στην Πελοπόννησο), τουριστικού και οικονομικού ενδιαφέροντος.

Τον δήμο μας ύστερα από συνεννόηση με τον δήμαρχο Ν. Κυνουρίας, κ. Λυσίκατο, εκπροσώπησε ο πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Ν.Κυνουρίας, κ. Βασιλειάδης Ανέστης.

Tags: 

Ψευδής ειδοποίηση από την Booking.com

Αγαπητά μέλη  

 

Έχουμε λάβει επείγουσα ενημέρωση από ξενοδοχείο μέλος της Ένωσης Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης  ότι του εστάλη μέσω fax η συνημμένη ειδοποίηση από την Booking.com αλλαγής της τράπεζάς της.

 

Μετά από επικοινωνία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων με την εταιρία, διαπιστώθηκε ότι η ειδοποίηση είναι ΨΕΥΔΗΣ και δεν την έχει στείλει η Booking.

 

Θεωρήσαμε ότι είναι καλό να σας ειδοποιήσουμε

 

Για την

Ενωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας

Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

 

Κων/νος Μαρινάκος

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ιστολόγια