Ιστολόγια

Παράταση δήλωσης του Διακριτικού Τίτλου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σχετικά με την ημερομηνία υποχρέωσης δήλωσης του Διακριτικού Τίτλου των Ενοικιαζομένων Επιπλωμένων Δωματίων – Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) της παρ. 1 του άρθρου 75 του ν. 4582/2018, σας ενημερώνουμε ότι αυτή παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2019 (παρ. 4, άρθρο 7, ΦΕΚ Α ́ 106 / 27-6-2019).

Προσοχή: Προειδοποίηση για κύκλωμα απατεώνων

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

 1)Εφιστουμε την προσοχή όλων σας  καθότι το τελευταίο διάστημα μας έχουν καταγγελθεί απόπειρες εξαπάτησης συναδέλφων ως ακολούθως:

Επιδεικνύουν τηλεφωνικώς ή μέσω  email ενδιαφέρον για κράτηση δωματίου,  ρωτούν για το ποσόν και ζητούν τραπεζικό λογαριασμό για την σχετική κατάθεση π.χ. 80 ευρώ. Εν συνεχεία επανέρχονται τηλεφωνικώς και ισχυρίζονται ότι από λάθος δεν κατέθεσαν 80 αλλά 800 και ζητούν να τους επιστραφεί η διαφορά είτε μέσω λογαριασμού είτε να περάσει κάποιος αυτοπροσώπως να την πάρει.

Tags: 

Έγκριση διακριτικών τίτλων ενοικιαζομένων επιπλωμένων δωματίων διαμερισμάτων ΕΕΔΔ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πληροφορηθήκαμε ότι κατά τόπους επιμελητήρια αποστέλλουν σε επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων ενημέρωση να προβούν στην καταχώρηση του διακριτικού τίτλου της επιχείρησης τους έως 31 Μαίου 2019, σε διαφορετική περίπτωση θα τους επιβληθεί πρόστιμο ύψους χιλίων (1000€) ευρώ.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ιστολόγια