Το ιστολόγιο του/της user1

Παράταση δήλωσης του Διακριτικού Τίτλου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σχετικά με την ημερομηνία υποχρέωσης δήλωσης του Διακριτικού Τίτλου των Ενοικιαζομένων Επιπλωμένων Δωματίων – Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) της παρ. 1 του άρθρου 75 του ν. 4582/2018, σας ενημερώνουμε ότι αυτή παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2019 (παρ. 4, άρθρο 7, ΦΕΚ Α ́ 106 / 27-6-2019).

Προσοχή: Προειδοποίηση για κύκλωμα απατεώνων

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

 1)Εφιστουμε την προσοχή όλων σας  καθότι το τελευταίο διάστημα μας έχουν καταγγελθεί απόπειρες εξαπάτησης συναδέλφων ως ακολούθως:

Επιδεικνύουν τηλεφωνικώς ή μέσω  email ενδιαφέρον για κράτηση δωματίου,  ρωτούν για το ποσόν και ζητούν τραπεζικό λογαριασμό για την σχετική κατάθεση π.χ. 80 ευρώ. Εν συνεχεία επανέρχονται τηλεφωνικώς και ισχυρίζονται ότι από λάθος δεν κατέθεσαν 80 αλλά 800 και ζητούν να τους επιστραφεί η διαφορά είτε μέσω λογαριασμού είτε να περάσει κάποιος αυτοπροσώπως να την πάρει.

Tags: 

Παρουσίαση της Κυνουρίας και του εναλλακτικού τουρισμού στην Καλαμάτα

Μετά από πρόσκληση της περιφέρειας σας ενημερώνουμε ότι αύριο στις 17:00 στο Grecotel στην Καλαμάτα ο Σύλλογός μας θα παρουσιάσει την Κυνουρία και τον εναλλακτικό τουρισμό 4 εποχών στο fam trip Πελοποννήσου που θα λάβουν μέρος Ρουμάνικα (27) πρακτορεία/tour operators και δημοσιογράφοι.

Καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Tags: 

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της user1