Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το fan Trip

Read so far
less than 1 minute

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το fan Trip που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα στο ξενοδοχείο fihiloxenia-Grecotel την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 με την βοήθεια του ΕΟΤ Ρουμανίας κ την συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου στο οποίο συμμετείχαν 26 τουριστικοί πράκτορες κ 2 δημοσιογράφοι από την Ρουμανία, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το σύνολο της Ρουμανικης τουριστικής αγοράς .

Στην συνάντηση εργασίας συμμετείχαν ο πρόεδρος τουριστικου οργανισμού κ Μαρινάκης ,ο κ κύριος Ψυχάρης από την περιφέρεια Πελοποννήσου, εκπρόσωποι τουριστικών καταλυμάτων της Πελοποννήσου κ οι σύλλογοι της περιοχής μας Βόρειας κ Νότιας Κυνουρίας.

Ο συλλόγος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο της Βόρειας Κυνουρίας παρουσίασε υλικό για την προώθηση των τουριστικών προϊόντων της περιοχής μας με ,( πεζοπορίκα μονοπάτια,fishing Trios,αναριχιτικο τουρισμό,δραστηριότητες άθλησης και περιπέτειας ,θρησκευτικό τουρισμό κ.α.,).Επίσης μας δοθικε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες για τις ιδιαίτερες ανάγκες της Ρουμανικης αγοράς.

Θελουμε να ευχαριστήσουμε τους δήμους Βόρειας κ Νότιας Κυνουρίας τον Κ.Τρανά, Ε Αργύρη, Διατσίγκου για το τουριστικό υλικό που μας πρόσφεραν.

Την παρουσίαση αλλά κ την διανομή του τουριστικού υλικού ανέλαβαν ο Βασιλειάδης Α, Σπανουδάκης Ν, Μαχαιρά Μ. από την Νότια Κυνουρία και η Μανολέσσου Β., Μπαλάσκα Π. από την Βόρεια Κυνουρία