Απόπειρα απάτης σε ξενοδόχο του συλλόγου μας

Read so far
less than 1 minute

Καταγγελία για νέα προσπάθεια εξαπάτησης με κρατήσεις "μαϊμού" μέσω ταξιδιωτικού γραφείου δεχτήκαμε σήμερα το πρωί από τον ιδιόκτητη τουριστικού καταλύματος που βρίσκεται στον Τυρο Αρκαδιας κυριο Αντωνίου Νικολαο ( studio kyparissi)

Όπως μας ενημέρωσε ο κ Αντωνίου Νικόλαος έλαβε χθες email από υποτιθέμενο γραφείο ταξιδίων με το οποίο του ζητήθηκε να προχωρήσει σε κράτηση στο κατάλυμά του που βρίσκεται στον Τυρο στέλνοντάς του και τα στοιχεία της κάρτας χρέωσης. Ο ξενοδόχος αρχικά δέχτηκε, αφού τα στοιχεία της κάρτας ήταν πραγματικά, αλλά στη συνέχεια όταν ο "εντολέας" ζήτησε να του κατατεθεί το ποσό της προμήθειας μέσω λογαριασμού υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και απευθύνθηκε στον πρόεδρο καταλυμάτων Βασιλειαδη Ανέστη .

Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο ο κ Αντωνίου Νικόλαος ζήτησε τα διαβατήρια , email και τα τηλέφωνα των υποτιθέμενων πελατών και έκτοτε δεν ελαβε καμία απάντηση. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν κάρτες των οποίων τα στοιχεία έχουν υποκλαπεί από χάκερς, αποκομίζοντας μεγάλα ποσά μέσω της προμήθειας την οποία ζητούν από τους ανυποψίαστους ξενοδόχους, οι οποίοι στην συνέχεια καλούνται να επιστρέψουν και ολόκληρο το ποσό της κράτησης στους νόμιμους ιδιοκτήτες των καρτών.

Ο κ. Βασιλειάδης εφιστά την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους του, να μην δέχονται κρατήσεις και συναλλαγές μέσω email και ειδικά όσες απαιτούν απόδοση προμήθειας